

Първото - от любовницата: "Скъпи, скучно ми е. Обади ми се!".
Второто - от жена му: "Не се притеснявай! Вече и се обадих."

- Ааа, не ти вярвам, Бонке. И вчера и днес от вас излиза мъж.
- Ееее, едно здраво нещо да имам и ти за него ми завидя ма...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
С тази рецепта няма да сгрешите, най-сполучливата е
Празникът става още по-вкусен, ако сами сме си приготвили сладкия обреден хляб
Ако желаете да имате бързо направен домашен козунак – ето един вариант
Рецептата е лесна, но вкусът е нещо неописуем
Той е символ на празника, на топлината и уюта на дома. А когато е приготвен с любов и внимание, се превръща в истинско кулинарно изкушение
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален
Ще ви трябват прости съставки, а дори начинаещи биха се справили с лесната рецепта
С тази рецепта ще забравите за купешките козунаци от магазина
Българското Джелато впечатли всички
На Великден ще стане голям хит