

- Опиши се как изглеждаш.
- Виждал ли си Анджелина Джоли?
- Да.
- Е, немаме нищо общо!

- Какво има в тая баничка?
- Как какво, яйца...
- Бръснете ги тези яйца бе хора...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Заведението работи всеки ден и е на самата пясъчна ивица
Цените са скочили с 20 %
Специалистката ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед” на 29 юни, събота, от 10:00 часа
Минимума за 150 грама е 4 лв. в кръчмите край плажа
Хит тази година е дребният карагьоз
С поскъпването на българските домати и краставици се очаква и цената на шопската салата да тръгне нагоре
Осоленият паламуд е 14 лева, ако е пушен или веян - 15 лева
Не може да бъдем “въртени на шиш” от големите вериги и да искат да плащат като за цаца, а да получават калкан
Някои готвачи обичат да отстраняват храносмилателния тракт преди готвене, като отрязват корема или като прерязват гърлото и го изстискват през отвора