Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Цените, които чуваме по заведенията, трябва да станат европейски. Ако не ги направим, имаме износ на национален доход, смята Румен Драганов
Има обаче и места, където продават порция цаца за 26 лева
Всеки един от нас е рекламно лице на града, на българското Черноморие
За необичайните явления съобщават морските вълци
От рибните специалитети там най- евтини са пържен сафрид и пържени попчета
Ресторантьорите вдигнаха цените
Туристите вече посещават курортите
Килограм жив шаран е 8,00 лева, а изчистен и нарязан на шайби е по-скъп - 13,00 лева
Средната класа пътуваше с автобуса, а пролетариатът с нощния влак
Уникалната демонстрация на кулинарен майсторлък събра любителите на най-вкусната храна на Северния плаж