

- Ти, чий син си, бе?
- Ами, ние с татко не знаем, а мама не ни казва...

- Колко си туриш на тебе, скъпа.
- Киро, напоследък много ядеш!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата е традиционна и много лесна
Сега доста от нас си правят желе или сладко от дюли, но техният страхотен вкус и аромат може да се използва и за някой сладкиш
Сърбия е една от страните, популярни в цял свят със своята изкусителна кухня и изобилие от деликатеси
Емпанада е вид печено или пържено хлебче със сладък или солен пълнеж
Рецептата за запечени рулца от тиквички с пилешко месо отваря нова глава в безкрайната тема рецепти с тиквички
Те са отлично решение за вкусна и удовлетворяваща семейна вечеря, която ще се хареса на всички, без изключение
Нещо по-екзотично за трапезата
Нещо по-екзотично за трапезата
Не изхвърляйте, а просто бъдете креативни
Самият козунак е вкусен, когато е пресен, а най-добре - когато е все още топъл