

- Опиши се как изглеждаш.
- Виждал ли си Анджелина Джоли?
- Да.
- Е, немаме нищо общо!

- Какво има в тая баничка?
- Как какво, яйца...
- Бръснете ги тези яйца бе хора...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Факт е, че вчера в 16 часа е заседавала Комисията по политиките за българите в чужбина, рецепти не били обсъдени
Тази традиционно българска баница с тиква е любим десерт (или пък закуска) не само на Бъдни вечер
Приготвя се лесно, бързо, а става много лека и вкусна
Някои я наричат гръцка
С аромат на джоджен и чубрица
Рецептата е традиционна и много лесна
Сега доста от нас си правят желе или сладко от дюли, но техният страхотен вкус и аромат може да се използва и за някой сладкиш
Сърбия е една от страните, популярни в цял свят със своята изкусителна кухня и изобилие от деликатеси
Емпанада е вид печено или пържено хлебче със сладък или солен пълнеж
Рецептата за запечени рулца от тиквички с пилешко месо отваря нова глава в безкрайната тема рецепти с тиквички