

- Нима? Ти имаш поне 3...
- Да, но те всички много приличат на жена ми.

-Непоносимо, госпожо.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Може да експериментирате с плънката
Най-добре е да приготвите гозбата със свинско месо, но нищо не пречи да използвате пилешко, телешко, заешко или каквото месо в момента имаме под ръка
Цялата къща ухае на тази вкусотия, чиито корени са в съседна Македония
За нула време се прави и може да я хапвате за закуска, обяд и дори – вечеря
Пълнените патладжани по тази технология са сочни, ароматни и разкошни на вкус
Не е за вярване каква сочна вкусотия може да се получи, без да пръскате купища пари
Непременно опитайте тази рецепта
Вкусът на тази опростена версия е много подобен на традиционния
Пастата с пилешка кайма, моцарела и средиземноморски билки определено ще ви принесат в далечна Италия
Фин вкус, нежна консистенция и разкошен аромат, който ще изпълни къщата