С каква тайна съставка ще направи гъбената супа по-богата и ароматна
Ще се изненадате колко висококачествено и богато ще бъде ястието
Гъбената супа с право се счита за една от най-вкусните и нежни. Изключително трудно е да устоите на аромата ѝ. Въпреки това не винаги е възможно да се постигне желаният резултат, отбелязва готвачът Юлия Архипова, експерт в областта на готвенето.
Често купената от магазина гъбена супа няма специален аромат и богатство.
Коя е тайната съставка, която ще оправи ситуацията? Някои смятат, че е невъзможно да се свари истинска гъбена супа с характерен аромат от замразени гъби или пресни печурки.
Но това е погрешно схващане.
Просто трябва да добавите една специална съставка към ястието.
За да направите това, ще трябва да вземете малко количество сухи гъби и да използвате хаван, за да ги направите на прах. След това добавете този компонент към супата. Трябва да добавите прахообразната маса към края на готвенето.
Ще се изненадате колко висококачествено и богато ще бъде ястието.
















