Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Пъстървата е постна риба, което означава, че съдържа минимално количество мазнини
В православната вяра на българите светецът Николай, чието име означава "Побеждаващ", се почита и като патрон на рибарите
Майсторите готвачи я приготвят по тайна рецепта, която тушира миризмата. Тази марината съдържа богатство от вкусове и аромати, които не само премахват острата миризма на риба, но и добавят интересен вкус към нея
Това е тайната рецепта на хората от морето
В момента на рибното тържище ври от прясна риба, а цената на чернокопа, сафрида и барбуна е повече от приемлива
.Ето и няколко полезни съвета при приготвянето на вкусните компоти, сладка, туршии и кисело зелце за студените дни от производителите на плодове и зеленчуци на пазара
Вижте рецептата
Предлагаме и две изпитани рецепти за маринована рибка за зимните дни
Прясното българско месо от комбинат „Свищов“ се доставя ексклузивно за веригата