Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Действа и като профилактика
Ето как да я приготвите
Кайма по турски, запечена на фурна
Само 5 часа печене ви делят от идеалната празнична капама
Домашният сушен суджук е прекрасно мезе, с което можем да избегнем изкуствените съставки на колбасите, предлагани в магазина
Слагате я в уреда и си вършите другата работа. А след това се наслаждавате на любимата супа
Тази салата има повече хранителни вещества от телешки стек
Сервираме класическата лютеница на филия, с кашкавалена пърленка, на брускети, содени мекици или др.
Сипете готовия хумус в купа, полейте със зехтина, поръсете с червения пипер и сервирайте с маца, крекери или препечени филийки
Изберете нещо леко за хапване