Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица
с правилните подправки месото изобщо няма да ви липсва
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
боб - 2 ч.ч. (варен или от консерва)
царевица - 1 ч.ч. (замразена)
лук - 1 глава
чесън - 2 скилидки
моркови - 1 бр.
домати - 2 бр.
чили - 1 ч.л. (на прах)
олио - 2 с.л.
риган - 1/2 ч.л.
кимион - 1/2 ч.л.
червен пипер - 2 ч.л.
черен пипер - 1/2 ч.л.
сол - на вкус
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Загрейте олиото и задушете нарязания на ситно лук.
Добавете настърганите моркови, чесъна, замразената царевица и задушавайте за около 10 минути. Прибавете подправките и разбъркайте сочното чили за 1 минута. След това добавете пасираните домати и боба.
Оставете вегетарианското чили с боб и царевица да ври на тих огън за около 10-15 минути. Можете да добавите малко вода, ако искате чилито да е по-рядко.
Източник: Gotvach.bg
Успех!
УБИЙСТВОТО НА БОЗАЙНИЦИ Е ПРЕСТЪПВАНЕ НА ХРИСТОВИЯ ЗАКОН И Е НЕДОПУСТИМО В 21ВЕК И ИЗОБИЛИЕТО КОЕТО ИМАМЕ!
Яжте месо!