

- Не знам точно.
- Кажете грубо.
- Не знам, да ти е*а майката!

- И мен ли ще вземеш?
- Не ма, спирам печката.

Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg
Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Начинаещите готвачи считат, че за да придадат желаната ефирност на палачинките, количеството на яйцата в сместа трябва да бъде значително, но дали е така...
Бързо, лесно и вкусно
Има малка тайна, която трябва да се спазва
Тестото е сочно и ронливо с деликатен орехов вкус
Колкото и да направя, никога не ни стига
Две филии никога не стигат
Висок, пухкав и много ароматен - всичко благодарение на лимона
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
И всеки ден да ядете, няма да ви омръзне
Вижте рецептата