

- Ти, чий син си, бе?
- Ами, ние с татко не знаем, а мама не ни казва...

- Колко си туриш на тебе, скъпа.
- Киро, напоследък много ядеш!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Става много бързо
Днес ви предлагам да си приготвите един бърз киш с броколи, който вместо с маслено тесто за основа, да направите с лаваш
Тази подправка, наричана също жълт джинджифил, турмерик и индийски шафран, е характерна за индийската кухня
Вкусен десерт
Стават много вкусни
Вечеря от тайните на азиатската кухня
"Поканете пролетта на трапезата си с този великолепен солен тарт"
Невероятно сладко изкушение
Вкусни гризини за път или като снакс пред телевизора
Няма представител на силния пол, който да откаже тази мъжка пица с телешка кайма и спанак