Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Бъркаме се 20-25 лева
Всеки ден витрините се зареждат с пресни продукти от месокомбинат „Свищов“
Клиентите пък често се дразнят, че рибката е като семки – дребна и спаружена и дори горчива на вкус
Кафемашина с подарък 60 капсули кафе се продава за 109.99 лв.
90% от цацата се изнася в чужбина
Заведението работи всеки ден и е на самата пясъчна ивица
Водата е 26 градуса, останаха само раците-паури
През летния сезон магазините на компанията се зареждат всеки ден с прясно българско месо от комбинат „Свищов“
Европейската комисия приема рапанът за храна и въвежда ограничения за улова му
Идеална рецепта за забързани домакини и чудесен обяд или вечеря с чаша хубаво, студено бяло вино