Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Процедурата може да изглежда сложна, но всъщност всичко става много лесно и доста бързо
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Опитайте го още днес
Трябва ви бутер тесто и любими продукти за плънката
Ако искате по-здравословен вариант - пъхнете ги във фурната
Ще ви стане любимата рецепта
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Елементарна за приготвяне, тази бисквитена торта е чудесно съчетание на вкусове
Пригответе се за неустоим вкус, който ще се впише във вашия безопасен кухненски репертоар!
За плънката ви трябва малко спанак и сирене