

- Всички мъже сте еднакви...!
Съпругът:
- Ти пък всички ли си изпробвала!

- Защото и ям буламачите!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Седмицата преди Месни заговезни се нарича „Чиста“, защото в сряда и петък задължително се спазва пост
Най-страхотната част в приготвянето на торта Медовик е, че не е необходимо да разточвате блатовете
Накрая задължително ги оваляйте в канелена захар за още аромат и сладост – божествени стават
На Великден ще стане голям хит
Можете да приготвите десерта с фъстъци, лешници, бадеми
Приготвя се с евтини продукти, подобно на класическата мусака с картофи
Да се поглезим през уикенда с това сочно изкушение
Дори и начинаещи кулинари биха се справили с рецептата
Оформена красиво на охлювчета („бурми“), поръсена щедро със сусам, а от нея се носи вълшебно ухание на масло
Вървят и за закуска, и за обяд