

- Когато работиш толкова, колкото да не те уволнят, и почиваш толкова, че да не те изгонят от вкъщи.

- Уау! Защо?
- Защото ми довършваш изреченията и ми четеш мислите... а понякога и историята в браузъра...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Всички ще си мислят, че сте истински професионалист в месенето и плетенето на тесто
Къщата ухае невероятно, дори съседите се редят на опашка
Хрупкавата им коричка е умопомрачително вкусна, а отвътре остават сочни и мекички
Вероятно вече разполагате с необходимите съставки у дома, само трябва да следвате обяснението или да гледате видеото на линка по-долу в текста
Приготвянето му не изисква кой знае какъв майсторлък и начинаещите биха се справили със задачата
Ако я добавите към месото по време на готвене, то ще добие златиста коричка и ще се топи в устата
Тестото се приготвя от разбити със захар и захар и брашно или грис яйца, залети със сладък ароматен сироп
И не отстъпва по вкус
Ако я добавите към месото по време на готвене, то ще добие златиста коричка и ще се топи в устата
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите