

- Господине, объркали сте номера! Ние сме фабриката за ракия...
- Знам...!

- Да!
- Какво означава 7 days?
- Курасан...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата е лесна, но вкусът е нещо неописуем
Той е символ на празника, на топлината и уюта на дома. А когато е приготвен с любов и внимание, се превръща в истинско кулинарно изкушение
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален
С тази рецепта ще забравите за купешките козунаци от магазина
Вижте цените й
Поне това сочи официалната й декларация
Около великденските празници сладкарницата на Петкова предизвика големи спорове в мрежата заради цените, които беше сложила за козунаци
Всяко зърно се състои от ендосперм (вътрешната тъкан), зародиш (ембриона) и трици (твърдите външни слоеве)
Причината за това не е фалит или някакъв друг проблем, а ремонт
Вижте някои вскуни идеи