Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Основното предимство на тази рецепта е, че тестото изобщо не трябва да втасва, просто го омесвате и работите с него веднага
Да, на първо четене звучи доста странно, но знайте, че ефектът е невероятен
Има малка тайна, която трябва да се спазва
С това ястие сутрешното хранене ще бъде не само подхранващо и вкусно, но и много изискано
Колкото и да направя, никога не ни стига
Няма да повярвате как без много усилия, само с помощта на миксера, ще приготвите сочен и ароматен десерт
Бърза, лесна, чудно пухкава
Бон апети
Процедурата може да изглежда сложна, но всъщност всичко става много лесно и доста бързо
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка