Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Резултатът е повече от изненадващ, а диетолог обясни ползите от продукта
Вижте как
От няколко дни световните медии „гърмят” с новини за новата ни бъдеща диета, която щяла да бъде „устойчива” и „екосъобразна”. Поне пърдящите крави няма да унищожат озоновия слой, нали
Освен че би бил напълно естествен, хлябът от това тесто би имал и по-мека и ароматна средина.
"Това са продукти с ферментация, които водят до много добро състояние на организма", казват специалисти
"Нещото" има вкус на телешко, но е направено от мицел, създаден в големи резервоари за ферментация
Те ще ви помогнат да вървите към целта си
Съдържащата се в хляба мая стимулира растежа на растенията
Спрете солените храни