Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Разчупвате зачервената коричка, а вътре пласт след пласт пухкаво тесто, сред което се крие вкусно краве сиренце, да не говорим как само ухае божествено на масло
Процедурата може да изглежда сложна, но всъщност всичко става много лесно и доста бързо
Толкова е проста рецептата, дори и начинаещите кулинари ще се справят
Пухкави слоeвe тeсто, смeсeни с ароматна плънка в нeвeроятна хармония
Ароматът му ще ви примами, а пухкавостта му ще ви плени завинаги
Правих го три пъти тази седмица и всеки път се унищожава до трошичка – направо от тавата
Направата му не изисква сложни процеси и техники
Мериш всичко с чаша, оформяш, печеш и готово
Това е най-вкусната рецепта за любимото печиво
Бон апети