Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Поднесете готовите миди с ориз с чаша бяло вино в добра компания
С лук, чесън и мащерка
Вратите на „Медуза” са отворени всеки ден от девет часа сутринта до единадесет часа вечерта през седмицата, а в петък и събота до един часът след полунощ. Резервации се приемат на телефон: +359 89 0100700
Консумацията на леденото изкушение има както положителни, така и отрицателни ефекти върху здравето
Основната й съставка са тиквичките, а вкусът й е невероятен – пробвайте и няма да съжалите!
Буквално ще си оближете пръстите, а всичко е много лесно и най-вече бързо
Сервира се върху канапе от сварен ориз и поръсено с накълцан пресен магданоз
Наричайте ястието както искате - лазаня, мусака, редена манджа, гратен, все е вкусно
Ето как да ги приготвите
Това ще се превърне в любимата ви рецепта за лятото