![Левон ХАМПАРЦУМЯН](/files/tn/132576499975369.jpg)
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- Да, скъпа!
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- И стария го търсим...
![Статус във фейсбук](/files/tn/144792839652184.png)
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата е предназначена за всеки, дори за начинаещи
Трябва ви домашна юфка и няколко продукта, които ги има в хладилника
Можете да й се насладите по време на закуска между закуска и обяд или на обяд или вечеря
С пълнеж по избор
Вижте рецептата
При това се прави буквално за нула време и не цапате нито един излишен съд, освен тавата и блендера
С малко продукти получавате невероятен вкус
Тестото с извара ги прави копринено нежни и мекички, а процедурата е лесна и бърза
Редя всичко в тавата и слагам във фурната
Това ястие е право в десятката