

- Всички мъже сте еднакви...!
Съпругът:
- Ти пък всички ли си изпробвала!

- Защото и ям буламачите!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Оформена красиво на охлювчета („бурми“), поръсена щедро със сусам, а от нея се носи вълшебно ухание на масло
Основното предимство на тази рецепта е, че тестото изобщо не трябва да втасва, просто го омесвате и работите с него веднага
Приготвят се лесно, а нежният им вкус ще ви държи „топло“ цял ден
Вижте рецептата
За строежа й не е използвана нито една тухла, с идеята да се превърне в училище за надарени деца или детска градина
Ако не успеете да ги изядете веднага (а това е малко вероятно, защото ароматът им е божествен), може и да ги замразите
Трябва ви бутер тесто и любими продукти за плънката
Тестото е меко като памук, а вкусът е като на истинска пица
Няма как да сбъркате с тестото, винаги се получава перфектно
Рецепта за домашни ябълкови охлювчета