Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Основното предимство на тази рецепта е, че тестото изобщо не трябва да втасва, просто го омесвате и работите с него веднага
Приготвят се лесно, а нежният им вкус ще ви държи „топло“ цял ден
Вижте рецептата
За строежа й не е използвана нито една тухла, с идеята да се превърне в училище за надарени деца или детска градина
Ако не успеете да ги изядете веднага (а това е малко вероятно, защото ароматът им е божествен), може и да ги замразите
Трябва ви бутер тесто и любими продукти за плънката
Тестото е меко като памук, а вкусът е като на истинска пица
Няма как да сбъркате с тестото, винаги се получава перфектно
Рецепта за домашни ябълкови охлювчета
Тя е идеална за празничната трапеза