

- Всички мъже сте еднакви...!
Съпругът:
- Ти пък всички ли си изпробвала!

- Защото и ям буламачите!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Знаете ли, че можете да накиснете боб, грах или нахут във вода от паста
Овесената вода не е подсладена напитка, а освен това съдържа много фибри, така че ще ви остави усещане за ситост въпреки ниския брой калории
Ето как да запазим плодовете и зеленчуците свежи за по-дълго
Салатата съчетава три вкуса – сладко, солено, пикантно. Ярки комбинации от сирене с чесън и сладостта на стафидите със сочността на зеленчуците
С тяхна помощ ще съкратите неприятния процес и ще улесните работата си
Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете
Пробвайте тази рецепта и изненадайте всички с домашни козунаци навръх Великден!
Азиатците от години използват оризовата вода от накисването и варенето на ориза в грижата за косата и кожата си