

- Може синко, може, ама язък за жената!

- Нашият ресторант е от категория лукс! Сметката на клиентите се носи от кардиолог!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как да я приготвите за нула време
Рецептата е много лесна
Правя ги с мармалад от сини сливи, но каквото и да сложите - ще станат уникални
Тестото се приготвя от разбити със захар и захар и брашно или грис яйца, залети със сладък ароматен сироп
Това е рецептата, която завладява още с първата хапка
Много вкусни и с лесна рецепта
Има страхотен вкус, не е много мека, а бисквитите омекват приятно от крема и се топят в устата
Тестото е сочно и ронливо с деликатен орехов вкус
Тестото за приготвянето им съдържа мая, което означава, че трябва да втаса
Излиза много по-евтино