

- Не знам точно.
- Кажете грубо.
- Не знам, да ти е*а майката!

- И мен ли ще вземеш?
- Не ма, спирам печката.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Макар че сътвори кулинарен спектакъл, Реджеп не успя да преодолее някои женски особености
Самият шеф Манчев бе много впечатлен от изявата му
И без това комшиите от месеци са извадили секирата и напомнали цените на абсолютно всичко
Ако още не сте прекосили границата, по-добре е да се запасите с много турски лири, въпреки че курсът й удари дъното спрямо лева
Килограм жив шаран е 8,00 лева, а изчистен и нарязан на шайби е по-скъп - 13,00 лева
Главен готвач е Chef V. Angelov, който е подчинил цялото меню на идеята, че „красотата и свободата“ могат да се вкусят
Ресторантьори не искат да губят клиенти, но и бизнеса си
На рибния пазар „Краснодар“ за празничната вечер най-много се търси чернокоп и цял шаран
Удивително вкусно ястие, което същевременно е ниско калорично
Заведението е на уединен плаж и предлага приказно бягство от глъчката на града