Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
И без това комшиите от месеци са извадили секирата и напомнали цените на абсолютно всичко
Ако още не сте прекосили границата, по-добре е да се запасите с много турски лири, въпреки че курсът й удари дъното спрямо лева
Килограм жив шаран е 8,00 лева, а изчистен и нарязан на шайби е по-скъп - 13,00 лева
Главен готвач е Chef V. Angelov, който е подчинил цялото меню на идеята, че „красотата и свободата“ могат да се вкусят
Ресторантьори не искат да губят клиенти, но и бизнеса си
На рибния пазар „Краснодар“ за празничната вечер най-много се търси чернокоп и цял шаран
Удивително вкусно ястие, което същевременно е ниско калорично
Заведението е на уединен плаж и предлага приказно бягство от глъчката на града
Шаранът и чернокопът най-търсени от клиентите
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества