

- Не знам точно.
- Кажете грубо.
- Не знам, да ти е*а майката!

- И мен ли ще вземеш?
- Не ма, спирам печката.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Шаранът и чернокопът най-търсени от клиентите
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
Огромен интерес към конкурса на сдружение Усмивка
За всички любители на радостите за небцето той предлага специално 4-степенно меню за Никулден, коя от коя по-изкушаващи
Празничен кулинарен воаяж е със супер цена на куверт
Очаква ви кулинарно морско изживяване с 4-степенно меню
Димитър Маринов, както е истинското име на Пищова, почерпил гостите си с десетки литри уиски и водка, но самият той не близнал и капка
Освен замърсяването на морето, изключително вреден е и уловът на цаца, защото цацата е в основата на хранителната верига