

- Опиши се как изглеждаш.
- Виждал ли си Анджелина Джоли?
- Да.
- Е, немаме нищо общо!

- Какво има в тая баничка?
- Как какво, яйца...
- Бръснете ги тези яйца бе хора...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Класическа рецепта за най-пухкавия и сладък козунак
Остава по-малко от месец до Великден и навсякъде вече ухае на прясно изпечените тестени изкушения
Съществуват и такива рецепти, с които да спестите много време
Сладкарницата на бившата премиерша предлага козунак в три различни вкуса, малките са по 450 гр, а големите – 950 гр
Хасковският козунак, който масово се продава около празниците, ще е съвсем достъпен – между 5 и 7 лева
Пробвайте тази рецепта и изненадайте всички с домашни козунаци навръх Великден!
Застъпването на почивните дни донякъде ще ни спаси от двойни харчове
Вижте съветите на Блажка Димитрова, която има ресторант с нулев остатък в София
Нежеланите ефекти от преяждането с яйца и агнешко, на първо място, ще се почувстват като тежест в стомаха, но могат да се проявят и в цялото тяло