

- Ти, чий син си, бе?
- Ами, ние с татко не знаем, а мама не ни казва...

- Колко си туриш на тебе, скъпа.
- Киро, напоследък много ядеш!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Въздействието на храната върху COVID-19 не е пряко, а влияе върху имунитета, който от своя страна определя тежестта, с която протича заболяването
Хапвайте авокадо
Тялото ви има нужда от енергия и след упражненията
Мнозината изследователи, които са проучвали качествата и състава ѝ смятат, че е най-чистата сол, която би могла да се намери на планетата
През септември и октомври профилактичните кампании включват още: пакет биохимични показатели, костен метаболизъм и изследвания за щитовидна жлеза
Имаме още малко време да се порадваме на слънцето
Винаги обръщайте внимание на етикета на продукта и не приемайте дадена храна за здравословна, само защото на нея пише „здравословно“
Тялото не може да произвежда калций самостоятелно, следователно минералът трябва да се набавя изцяло с храната
Вижте кои са най-големите му ползи