Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Полезни и вредни храни
Профилактичните кампании с изследвания на туморни маркери са насочени предимно към пациенти, които имат установено онкологично заболяване и подлежат на редовно проследяване
3-те най-добри напитки, които ще ви помогнат да спите по-добре през нощта
Кестените са източник на антиоксиданти, които помагат на организма да се бори със свободните радикали и да предпазва клетките от увреждания
Включването на този прекрасен плод във вашето ежедневно меню е лесен и вкусен начин да се грижите за своето здраве и красота
Подобряват и настроението
В случая избора на продукт се прави най-вече на база вкусовите предпочитания. Но кой от двата продукта е по-полезен.
Кестените са богати на няколко витамина от група B, включително тиамин, витамин B6, рибофлавин и фолиева киселина