

- Тези, които ни пращат за зелен.

- Господине, това е вашето, вземете го и си тръгвайте от детската градина.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Правих го три пъти тази седмица и всеки път се унищожава до трошичка – направо от тавата
Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата
Хипермаркетът работи под мотото „Всичко под един покрив“
Преди Великден сергиите на пазара са заредени със свежи зеленчуци за Вашата салата, но и с прясна риба, която хората, които не ядат месо, могат да добавят към празничната трапеза
Е, традициите не са това, което бяха
От следващата учебна година в Колежа се разкриват три нови бакалавърски специалности – „Мениджмънт на хотели и ресторанти“, „Туризъм и здравословно хранене“ и „Туризъм и предприемачество“
Според шеф готвач тънкостта се крие в кленовия сироп и това как се използва
Въпреки че е елементарно човек да си изпържи картофки, те често пъти загарят, не хващат добре коричка или не изглеждат така добре и перфектни, както в ресторанта