Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте рецептата
Много сочен и вкусен, подходящ и за празнична трапеза
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
Без конкуренция са цените на испанските хамони, фует и пушената панчета с червен пипер
Гарантираме ви, че веднъж опитате ли това изкушение за сетивата, ще се влюбите в него
Получава се кралско ястие!
Прясното българско месо от комбинат „Свищов“ се доставя ексклузивно за веригата
На рафтовете за колбаси ще откриете испански деликатеси от свинско месо от породата Дюрок
Ето как да ги приготвите
Един килограм замразени пилешки бутчета, които се предлагат само веднъж или два пъти седмично, скочи до 20 долара, над 10 пъти повече от предвоенната му цена