Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Всичко е много просто – смесваш и пълниш листата
Разчупвате зачервената коричка, а вътре пласт след пласт пухкаво тесто, сред което се крие вкусно краве сиренце, да не говорим как само ухае божествено на масло
То е класифицирано като морски охлюв и е с вид на ябълка
За строежа й не е използвана нито една тухла, с идеята да се превърне в училище за надарени деца или детска градина
За да я приготвите не е нужно да имате специални умения за точене на тестото или теглене на тънки кори
Ще ви стане любимата рецепта
Рецептата е предназначена за всеки, дори за начинаещи
Това е едно от онези ястия, което ви печели още с първата хапка
Процедурата по месене е лесна и простичка, а резултатът - малкат фантазия от тесто и плънка
Европейската комисия приема рапанът за храна и въвежда ограничения за улова му