

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Засищаща и много вкусна, всички я обожаваме
да нямате кори в хладилника, няма страшно, защото тестото се приготвя сравнително бързо
Tайната му е в специалната заливка, която именно го кара да се топи в устата, щом отхапеш
Преди години се наричаха просто бисквити с фъстъчен крем
Зелевите кюфтенца се запържват в тиган със сгорещено олио на среден огън до златисто от двете страни
Ето я рецептата
Да, много прилича на руската, но не е
Ето една чудесна рецепта - бързо, лесно и вкусно