Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
МОН не са планирали забраната на "Аз съм българче", но ето как тръгна всичко
Никога не пропускайте закуската
Журналистът, който е завършил НАТФИЗ артистично се направи, че готви
Ексминистърката приготви изисквано меню в няколко степени
Диетичната култура може лесно да ви подведе
Джаз кралицата твърди, че младежкия си дух и ученическата си фигура дължи само на добрите си навици
Красивата грация заложи на ливанската кухня и сготви толкова добре, че шеф Иван Манчев не намери нито една забележка в представянето й
Важно е ястията да отразяват темперамента на домакина - мощен и самоуверен огнен характер
Може да откриете варен канадски лобстер, марокански октопод и черен хайвер от руска есетра
Осоленият паламуд е 14 лева, ако е пушен или веян - 15 лева