

- Ти, чий син си, бе?
- Ами, ние с татко не знаем, а мама не ни казва...

- Колко си туриш на тебе, скъпа.
- Киро, напоследък много ядеш!

Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg
Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето какво ви е необходимо, за да я приготвите
Факт е, че вчера в 16 часа е заседавала Комисията по политиките за българите в чужбина, рецепти не били обсъдени
Приготвя се много лесно
Раздават рибен курбан за здраве
Традиционен хляб с хрупкава коричка
Задължителна съставка е таханът – богата на ядки подправка, направена от смлени сусамови семена
Нещо вкусно за трапезата на Лазаровден
Вижте необходимите продукти