Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Соденият хляб не се надига толкова при печенето, а и обикновено коричката му е дебела, а вътрешността – не твърде пухкава
Рецептата не е лесна, но е чудесна
Къщата ухае невероятно, дори съседите се редят на опашка
Вероятно вече разполагате с необходимите съставки у дома, само трябва да следвате обяснението или да гледате видеото на линка по-долу в текста
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Можете да й се насладите по време на закуска между закуска и обяд или на обяд или вечеря
С пълнеж по избор
Буквално ще си оближете пръстите, а всичко е много лесно и най-вече бързо
Рецептата е лесна, а ястието изкушение за всичките ви сетива
Направата й съвсем не е сложна и всеки би се справил с приготвянето на питката