

- Ти, чий син си, бе?
- Ами, ние с татко не знаем, а мама не ни казва...

- Колко си туриш на тебе, скъпа.
- Киро, напоследък много ядеш!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
По-скъпо се продават ориз, леща, сирене и кашкавал
На обяд е най-добре да хапнете нещо, което да ви предпази от преяждане вечерта
Както всяко нещо на света, това има своите предимства и недостатъци
Не искам да ви разочаровам, но това сигурно е най-био и най-полезното в цялата кофичка, коментират в социалните мрежи
Перфектната рецепта за мързеливите дни
Ако не обичате яйца
Чудна баничка с вкусна зеленчукова плънка от картофи и гъбки Ммм, ароматът е невероятен
За Коледа тя залага на старите български гозби по автентични рецепти
Минималната заплата беше 120 лв., но през 1989 г. я направиха 140 лв