Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Традиционен гръцки сладкиш
Тестото за приготвянето им съдържа мая, което означава, че трябва да втаса
Непременно опитайте някой път – ще зарадвате приятно близките си с този ефектен шарен сладкиш
Бърза, лесна, чудно пухкава
Приготвят се лесно, а нежният им вкус ще ви държи „топло“ цял ден
Процедурата може да изглежда сложна, но всъщност всичко става много лесно и доста бързо
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
И всеки ден да ядете, няма да ви омръзне
Опитайте го още днес
Ако не успеете да ги изядете веднага (а това е малко вероятно, защото ароматът им е божествен), може и да ги замразите