Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Много хора вярват, че суровото пиле трябва да се изплакне, но това може да разпространи бактерии в кухнята
Толкова е проста рецептата, дори и начинаещите кулинари ще се справят
Лек, ефирен, нежен и много вкусен!
Приготвя се просто, а вкусът е невероятен
Рецептата я имам от съседка изселничка
Ще ви стане любимата рецепта
В следващите редове ще ви покажем как да я направите лесно и бързо
Отвън е с тънка хрупкава коричка, а отвътре е мека и сочна
Можeтe да го използватe и като основа за торта в комбинация с лeк, освeжаващ крeм или просто да поръситe кокос отгорe и да сeрвиратe с кафeто
Ще се изненадате от ефекта