

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ще ви покажем как да си направите най-красивите Мраморни яйца, без да използвате бои, фолио или други купешки „техники“
За тях няма да ви се налага да висите дълго в кухнята
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите
Тя много лесна за приготвяне
Този козунак се получава с много богат и разнообразен вкус, а става толкова лесно
Цветното дефиле ще започне на 13 април от 10.45 часа от площад „Тройката“ и ще бъде водено от атрактивни артисти на кокили клуб „Дивинитас“
С тази рецепта няма да сгрешите, най-сполучливата е
С рецептата може да се справи и начинаещият кулинар
5 грешки, които допускаме при варенето и боядисването на яйцата за Великден