![Левон ХАМПАРЦУМЯН](/files/tn/132576499975369.jpg)
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- Аз нямам рожден ден.
- Е как така?
- Ми, родена съм през нощта...
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- Ооо, не, не, просто искам да отида до тоалетната?
![Статус във фейсбук](/files/tn/144792839652184.png)
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В момента на рибното тържище ври от прясна риба, а цената на чернокопа, сафрида и барбуна е повече от приемлива
Ето какви са актуалните цени
"Най-вкусната риба е тази, която е приготвена с много мерак и изядена с приятели"
Предлагаме и две изпитани рецепти за маринована рибка за зимните дни
Това, че паламудът е готов - едър и гони килограм, и че се е появил край Царево, означава добра поличба
Паламудът го чакаме, каза Георги Димов-Чикагото
Рибарите обаче тъгуват и за паламуда, който тази година липсва в нашите води
Остават само вносни риби, което увеличава цената, която започва от 12-13 лв. за килограм
По-високата температура на водата води до по-ранно полово съзряване на рибата, което е сериозен проблем
По обед, за да не се прибират и да не сядат на скъпите капани, вадят от чантите хляб, салам и домати и обядват с домочадието