

- Може синко, може, ама язък за жената!

- Нашият ресторант е от категория лукс! Сметката на клиентите се носи от кардиолог!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ще ви споделим чудна рецепта за заливка за мусака, от която ще си оближете пръстите
Начинаещите готвачи считат, че за да придадат желаната ефирност на палачинките, количеството на яйцата в сместа трябва да бъде значително, но дали е така...
Някои гладуват 16 часа, други 18, а трети удължават фаста до няколко дни
Ще забравите за другите рецепти
Опитни скараджии я разкриха
Станислав си сложи плитки
Вижте тънкостите
Ето го мнението на петима експерти от бранша
Винаги съм искал да имам собствен бизнес и именно затова скочих в тази професия, сподели той
Според шеф готвач тънкостта се крие в кленовия сироп и това как се използва