Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
След като научите тази рецепта, ще бъдете пристрастени
Никога не ме домързява да замеся тестото, щом стана в неделя сутрин, а докато децата се събудят, вече са приготвени и ги чакат топли-топли на масата
За премахване на упорите петна те разчитат на следния трик:
Азиатците от години използват оризовата вода от накисването и варенето на ориза в грижата за косата и кожата си
Това е целенасочена измама, твърди той
Домашният сушен суджук е прекрасно мезе, с което можем да избегнем изкуствените съставки на колбасите, предлагани в магазина
Искаха още и още, толкова е вкусен и ароматен!
Може да ги приготвите на фурна, във фритюрник или на тиган
Ето няколко причини, които добрите готвачи знаят и недопускат
Заместникът на Сашо Кадиев не направи добро впечатление на зрителите