


- Отвертка беше.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Единственият съвет на кулинарите е да следвате точно количеството на сусамовия тахан
Ето как да го приготвите
Не разваляйте хубавата мусака с кайма, а я пригответе с пилешко месо
Българските производители не са ревльовци за пари, а искат да доставят продукти на достъпни цени, уверява Димитър Зоров
Едва през 90-те години карфиолът влиза в менюто и вече не е само част от туршията
Ефектен десерт без печене и сложни манипулации - правиш и ядеш
Слагаме каквото има, запичаме и хоп - имаме перфектната запеканка
Поднесете го в контрастна чиния
Ако ще се прави картофено пюре, картофите е добре да се нарежат на малки парченца