

- Ти, чий син си, бе?
- Ами, ние с татко не знаем, а мама не ни казва...

- Колко си туриш на тебе, скъпа.
- Киро, напоследък много ядеш!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Да умееш да готвиш добре, по усет, без да спазваш конретни рецепти и грамажи е майсторство от висока класа
Ето как да го направите
За силен имунитет и красива кожа
Любимото място на бургазлии за похапване на суши отвори врати с обновен интериор и още вкусни кулинарни изкушения
Ето как приготвя този специалитет главният кулинар на Средиземноморски ресторант Салини
Носителката на „Златен Орфей“ се похвали, че е направила супер успешна диета, която дала резултат за няколко месеца
Рецептата е на шеф-говач Краси Петров от Средиземноморски ресторант Салини
Непастьоризирани млечни продукти са сред тях
Синът на Марина Ворошчук я издирва, силно притеснен е за здравето й
Димитър Маринов, както е истинското име на Пищова, почерпил гостите си с десетки литри уиски и водка, но самият той не близнал и капка