![Левон ХАМПАРЦУМЯН](/files/tn/132576499975369.jpg)
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- Да, скъпа!
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- И стария го търсим...
![Статус във фейсбук](/files/tn/144792839652184.png)
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Опитайте го още днес
За да я приготвите не е нужно да имате специални умения за точене на тестото или теглене на тънки кори
Ако не успеете да ги изядете веднага (а това е малко вероятно, защото ароматът им е божествен), може и да ги замразите
Подготовката е доста проста и всеки може да се справи с процедурата, а и не се пече
Изяжде с още докато е топъл
Ето рецептите, които ми даде леля Дафи
Вижте рецептата
Това зимно изкушение може дългo вpeмe да прави кoмпaния нa paкиятa ви
"Еceнтa e любимa книгa пoд тoплo oдeялнo нa дивaнa и пapчe дoмaшeн cлaдкиш"