

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Грехота е да не опитате да го направите
Много вкусна и проста рецепта.
Няма сложна техника, а резултатът е впечатляващ
Вкусът е истински разкош с всяка хапка
Перфектен френски сладкиш
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Ползвам ориз и лук
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
Резултатът надмина всички очаквания, станаха огромни конци