

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Бързо, лесно, вкусно, полезно и икономично...
Главният готвач Джими Оливър обясни как картофите ще се превърнат в истински шедьовър
Този вариант на традиционния родопски пататник комбинира ароматната, пухкава картофена смес с крехките кори за баница
7 важни съвета за вкусна и сочна мусака
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Нарекох го кекс от кайма, уникален е
Тази лесна рецепта за печено на фурна месо е идеална за празнични поводи, семейни вечери или специални гости
Според учителя Петър Дънов, с появата на житото, е започнала и еволюцията на човека
Приготвя се с евтини продукти, подобно на класическата мусака с картофи
Опитни готвачи споделиха бърза и лесна рецепта за приготвянето на тази обичана от много българи храна