Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Най-добре е да приготвите гозбата със свинско месо, но нищо не пречи да използвате пилешко, телешко, заешко или каквото месо в момента имаме под ръка
Загубихме над 2 млн. кокошки заради птичи грип
Вижте каква е тайната
Комбинацията от пиле, бекон и макарони е любима на мнозина
Той е много богат на фибри
Основната причина са по-високите цени на зърнените култури и млечните продукти
Въпреки че е кисел на вкус, лимонът спада към алкализиращите храни
Ето кои са те